slika1.jpg slika2.jpg
Novice
29/07/2019

Tukaj bomo objavljali fotografije vašega cvetja, ki ga imate na balkonih, okenskih policah, vrtovih, … .

 
26/07/2019

 Z globokim spoštovanjem se danes na žalni slovesnosti poklanjamo spominu na našega preminulega Franceta, človeka, ki je svoje delo in ustvarjalnost namenil v veliki meri skupnosti v kateri je živel. 

 
05/06/2019

 Turistično društvo Mengeš je ob prazniku Občine Mengeš v nedeljo 2. Junija 2019, med 8. In 12. uro organiziralo akcijo z naslovom » VSI NA TRIM », ki poteka že 37 let.

 

Dogodki

Novice

Obrezovanje sadnega drevja

- 22/03/2019

  

 

Tudi letos je Turistično društvo Mengeš organiziralo prikaz obrezovanja sadnega drevja, ki je potekal 1. 3 .2019 na vrtu družine Pavrič.
Predavatelj, strokovnjak iz kluba GAIA Vanes Husič, se je tokrat osredotočil na pomlajevanje starih sadnih dreves, preprečevanju pretirane rasti bohotivk na jablanah, obrezovanju vinske trte oziroma brajde  in na posebno željo udeležencev, pravilno vzgojo in rez na kakiju.
Glede na pomembnost poletne rezi na sadnem drevju bo Turistično društvo v primernem času organiziralo prikaz le te. O točnem terminu bodo interesenti obveščeni preko plakatov in z obvestilom na spletni strani turističnega društva www.td-menges.si .
                                                                                            Tekst in foto: Miha Požar